AV STUDIO R26|A0.21

Regie Kas

Vanuit deze ruimte heb je volledige controle over het beeld en geluid wat in de studio plaats vindt. Je kunt multicam registraties maken, live uitzenden op kanalen zoals Youtube of Teams, je kunt gebruik maken van een greenscreen en live chromakey-en en nog heel veel meer.

Studio

De studio is opgedeeld in een foto gedeelte en een video/ green screen gedeelte. De ruimte is eventueel te scheiden via een schuifwand, maar deze zal niet helemaal geluidsdicht zijn. Dus voor belangrijke opnames met geluid is het niet mogelijk de 2 ruimtes los van elkaar te gebruiken.
Er is een fotowand met een limbo waar je met verschillende HAN-kleuren kan werken.
Er is een greenscreen wand aan de andere kant, waar je eventueel ook live kan key-en vanuit de regieruimte.
Elke zijde heeft een beamer van hoge kwaliteit om beeld te kunnen projecteren met geluid en is er aan de green-screen kant ook geluid met bioscoop kwaliteit.
De lampen zijn volledig te bedienen in lichtsterkte en sommige lampen kunnen ook in kleur. Er zijn twee extra lampen beschikbaar op statief voor extra belichting. Ook deze zijn in alle kleuren in te stellen.

Studio Camera’s

In de studio kan gebruik gemaakt worden van Canon Camera’s. Hand bediend en PTZ-camera’s die op afstand vanuit de regieruimte te bedienen zijn. Het geluid kan op allerlei manieren opgenomen worden zowel draadloos met dasspeld microfoons of elke andere bedraade microfoon die bij de uitleen beschikbaar zijn. Deze zijn in te prikken in het systeem, zodat dit opgenomen kan worden bij de regie.