Medialab

Hendrik

[avatar user=”Hendrik Postma” size=”medium” align=”right” /]

Hendrik heeft een achtergrond in nieuwe media en digitale cultuur, althans, dat is de Master die hij als laatst heeft genoten aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor studeerde hij Communicatie Systemen aan de Hogeschool Utrecht. Dit is een voorloper van de opleiding CMD. Daarvoor studeerde hij aan het Dudok College in Hilversum een opleiding die Proces- en Milieutechniek heette.
Maar goed, terug naar wat wel relevant is. Als projectleider bij de Clipjesfabriek was hij verantwoordelijk voor de begeleiding van de werknemers en stagiaires. Hier wordt gewerkt aan social media en videoproducties voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Doordat er uitsluitend wordt gewerkt met jongeren heeft hij hier veel ervaring opgedaan met het werken met jong talent. Het was na 7 jaar dan ook een logische stap om deze ervaring in te gaan zetten binnen het onderwijs. Dus nu als docent CMD vooral bezig binnen Experience Design als coordinator van Immersive Media Design (IMD) en tevens coordinator van de ICA-labs.
Inhoudelijk weet hij maar weinig van de labs, daarvoor moet je toch echt bij de experts zijn. Maar als het gaat om de professionalisering van de labs draagt hij een steentje bij in de goede richting.

Geef een reactie